Cu o experienta de 17 ani in domeniul juridic, avocata Dana Debrezeni titulara si coordonatoare a Cab.Ind.Av.Debrezeni Daniela Roxana, a reusit sa gaseasca solutii acolo unde nume mari in avocatura au esuat, prin aceasta adunand succese deosebite, atat in cazurile pledate, cat si in negocierile si conflictele solutionate amiabil.

La inceputul carierei a beneficiat de experienta unor maestri in domeniul lor, ceea ce a facut, ca la randul ei sa scoleasca mai multe generatii de stagiari, care ulterior au devenit avocati de succes.

In acest moment beneficiaza de ajutorul avocatei colaborator Roxana Burtea (fosta stagiara), avocat stagiar Igor Cernei si de sustinerea pe probleme de Public Relations din partea domnului Alexandru Debrezeni.

Deviza care i-a calauzit cu succes cariera a fost ca "este mai usor sa preintampini greselile decat sa le indrepti", fapt ce l-a transmis tuturor clientilor, ajutandu-i astfel sa preintampine problemele juridice apeland la o consiliere de specialitate.

Atitudinea si abordarea non-conformista a profesiei, a dus la gasirea unor solutii in situatii care pareau fara iesire, ceea ce a creat si succesul pe care il are in cariera in acest moment.

In echipa noastra nu exista cuvintele "nu se poate rezolva", ci intotdeauna "la orice problema exista o solutie".

dana debrezeni